Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Dedikodudan Ankara’ya Gitmiyor
Son birkaç gündür sosyal medya hesaplarında Ünye Belediye Başkanı Av. Ahmet Çamyar’ın görevden alındığı, müfettişlerin görevden almak için geldiği yönünde çıkan dedikodulara, Ünye Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Barbaros Doğan ve Alp Medya Ajans Sahibi Gazeteci Hamza Alp, bu akşam saatlerinde Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a gerçekleştirdikleri ziyarette son noktayı koydular.

Dedikodudan Ankara’ya Gitmiyor

Ünye Belediyesi Başkanlığı için yarışla girmeye çalışan, aday arayışı içerisinde kendine yakın insanı lanse etmeye çalışan bir grup insanın sosyal medya üzerinden çıkardığı  kaynağı belli olmayan söylentilere, “Zaman zaman da siz gazeteci misiniz? Ahmet Çamyar görevden alındı neden yazmıyorsunuz?” diyenlere 10.10.2018 saat 17.30 (bugün) civarlarında görev başında olan Belediye başkanına gazetemiz imtiyaz sahibi Barbaros Doğan, Alp Medya Ajans sahibi gazeteci Hamza Alp ziyarette bulundu.

Yoğun çalışma temposu içerisinde gazetecilere zaman ayıran Başkan Çamyar’a imtiyaz sahibimiz Barbaros Doğan, “Başkanım korkudan Ankara’ya gidemiyor ya da giderseniz, birileri kapıda koltuk için bekler diye korkuyor musunuz? diyerek espri yaptı. Bu espriye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, “Seçimin yaklaştığı bu günlerde birileri kendilerine alan açmak için bu söylemleri yayma hevesinde olacaklar.” Diyerek, bu tip söylentilerin çok da ciddiye alınıp, “Bizim çalışma zamanımızın çalınmasına müsaade etmeyiz.” dedi.

Huzurlu ve keyifli olduğu gözlenen belediye başkanının kendisine itham edilen bu algıyı ciddiye almadı görülmesi üzerine, ziyarette bulunan gazeteciler Ünye Vizyon Gazetesi İmtiyaz Sahibi Barbaros Doğan ve Alp Medya Ajans Sahibi Gazeteci Hamza Alp başkana görevinde başarılar dileyerek ayrıldılar.  




Kaynak: Başkan ahmet çamyar Dedikodudan Ankara?ya Gitmiyor

Editör: ünye vizyon gazetesi

Bu haber 1474 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI